Спорт

На олимпийските игри, бадминтон.

През 1972 г. летните олимпийски игри за първи път включват бадминтон като демонстрационен спорт. Той се появи за втори път на Олимпийските игри през 1988 г. като демонстрационен спорт. Вижте повече информация за тези изложения по бадминтон.

Бадминтонът направи своя дебют на Олимпийските игри през 1992 г. в Барселона, Испания, като състезание с пълен медал. Оттогава това е спорт с пълен медал. Има състезания на единично и на двойки както за мъже, така и за жени. В Атланта през 1996 г. Олимпийските игри за първи път включват състезание на смесени двойки.

квалификация за олимпиадата

Въз основа на техните резултати в състезания като Thomas Cup, Uber Cup, Световни първенства, Гран При турнири и други международни и континентални първенства, играчите се квалифицират за Олимпийските игри въз основа на техните световни ранглисти. Олимпийското състезание позволява на страната домакин да включи поне двама спортисти.

Във всеки случай никоя нация не може да има повече от трима играчи или двойки и това ограничение важи само за тези, които са сред първите 16. Ако участва играч или двойка с ранкинг между 17 и 64, лимитът е двама на държава ; ако става въпрос за играч или двойка с подреждане под 64, ограничението е едно.

Във всяко състезание ще има поне един играч или двойка от всеки от петте континента – Африка, Азия, Европа, Океания и Америка.

Бъдещи олимпийски игри Спорт

Броят на спортовете, които се състезават на Олимпийските игри, се е увеличил от девет на първите Олимпийски игри през 1896 г. до 33 за Олимпийските игри в Токио през 2020 г., като все повече спортове постоянно се борят да се присъединят към тази група. Вижте как се развива спортната програма.

Олимпийските игри трябва да се развиват заедно с тези промени, за да останат подходящи за света на спорта. Спортът влиза и излиза от мода по целия свят през цялото време.

Винаги има спортове на прага да бъдат избрани за игрите и такива, които остават само защото са обичаен компонент. Бейзболът и софтболът наскоро бяха премахнати от учебната програма (и възстановени за 2020 г.), докато голфът и ръгби съюзът бяха възстановени в програмата през 2016 г. Има точни насоки за добавяне на нови спортове и има ограничение за броя на спортовете и индивидите които могат да бъдат включени.

През по-голямата част от 20-ти век бейзболът беше демонстративен спорт на Олимпиадата; той беше официално признат за олимпийски спорт през 1992 г. Това включване беше само временно, тъй като беше премахнат от списъка със спортове след игрите през 2008 г. Някои хора смятаха, че никога не е трябвало да бъде включено първо в програмата, докато други го искаха обратно.

Искате ли да знаете кой спорт изисква най-много физическо натоварване или има най-здравите спортисти? Ще го разгледаме, ще направим някои сравнения и ще проведем дискусия, за да се опитаме да разберем, въпреки че може никога да не сте сигурни.

Тази често задавана и горещо оспорвана тема е трудна за разглеждане, тъй като фитнесът е предизвикателна концепция за описване. Тук, вместо да се фокусираме върху спорта с най-талантливите или физически силни спортисти, нашият фокус е върху СПОРТА с най-високи общи изисквания за фитнес. Вижте повече информация за техниките и тестовете, използвани за идентифициране на спорта, който изисква най-добра физическа подготовка.

Спортни събития, свързани с фитнес

Решихме да проведем нашия турнир, използвайки рамка, подобна на тази, използвана от ESPN за избор на най-великия спортист в света. И все пак, този път сравнихме самите спортове, а не атлетите, за да идентифицираме най-натоварващата физически дейност в света. Ironman triathlon излезе победител след месеци на гласуване!

Related posts
Спорт

Как да се предпазя от изгаряния при игра на футбол на открито?

Футболът е вълнуващ спорт, който много хора обичат да…
Read more
Спорт

Как да се предпазя от контузии при игра на футбол?

Футболът е вълнуващ спорт, който завладява сърцата на…
Read more
Спорт

Как да подобря точността на пасовете при игра на футбол?

Ключът към подобряване на точността на футболните…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter

Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

[mc4wp_form id="729"]